Opel Old School and Retro Cars Photo Gallery

online photos Opel Ascona, Commodore, Corsa, Rekord, Manta, Monza, Kadett, Senator, Omega, KAD (Kapitan, Admiral, Diplomat), Lotus

 

 

Профил на 006
Членско име 006
Приклучен 09 јануари 2009
Вкупно поставени 1336
Последно поставен фајл.
Кликни да ги видиш сите поставени фајлови од 006
Последен коментар.
Кликни да ги видиш сите коментари поставени од 006

16/03/09 в 16:25Глаза смотрят не на машину

 
   
   
.